familyΗ Terra Incognita Travel δημιούργησε μια σειρά εξορμήσεων, μέσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την καταλληλότερη για την οικογένειά σας. Οι περισσότερες από αυτές θα ικανοποιήσουν όλες τις ηλικίες.

Τα παιδιά θα αποκομίσουν εμπειρίες μέσα από τις οποίες θα γνωρίσουν μαζί σας την αρχαία ελληνική μυθολογία, τις τοποθεσίες και τη σημασία των μύθων, πέραν των συνόρων της σχολικής τάξης.

Ποιο παιδί  δεν θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του Οδυσσέα ή να τρέξει στο στάδιο της Ολυμπίας κατακτώντας το δικαίωμα στην αιωνιότητα;
Να βρεθεί στο πεδίο της μάχης των Θερμοπυλών και να φανταστεί ότι παίρνει λίγη από τη δόξα του αθάνατου Λεωνίδα;

Οι τοποθεσίες αλλά και οι δραστηριότητες θα κινήσουν με βεβαιότητα το ενδιαφέρον και των γονέων.
Συμμετέχοντας στις ίδιες δραστηριότητες με τα παιδιά ενδυναμώνετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς κερδίζοντας εμπειρίες και ανεκτίμητες αναμνήσεις.

Η Terra Incognita Travel θα είναι στο πλάι σας σε κάθε στιγμή της εξόρμησης, μέχρι να κατακτήσετε τους στόχους σας, υπενθυμίζοντας διακριτικά ότι η διασκέδαση είναι ο καλύτερος τρόπος για τη μάθηση.

ΣΤΗ ΜΥΘΙΚΗ ΝΕΜΕΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!

H Terra Incognita Travel θα σας ταξιδέψει αυτή τη φορά στη μυθική Νεμέα, «στον ομφαλό της Πελοποννήσου» κατά τον Παυσανία, όπου ο ημίθεος Ηρακλής πραγματοποίησε τον πρώτο του άθλο, την εξόντωση του φοβερού λιονταριού της Νεμέας ξεκινώντας έτσι τον δρόμο του προς την αθανασία.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος!


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Η Τerra Incognita Travel ερεύνησε, εξερεύνησε και οργάνωσε μία εκδρομή απίστευτης περιπέτειας όπου μία από τις τοποθεσίες είναι τελείως άγνωστη!! Ένα ταξίδι κυριολεκτικά στο κέντρο της γης όπου το παράδοξο είναι ότι κυριολεκτικά λούζεται από τις ακτίνες του ήλιου! Μια τοποθεσία τόσο καλά κρυμμένη, πνιγμένη στο πράσινο, με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όποιον την αντικρίσει.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος!

Η ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!

Η Terra Incognita Travel επιστρέφει και πάλι, για να σας βάλει για άλλη μία φορά στη μηχανή του χρόνου με ένα ταξίδι -ιστορική αναβίωση- στο οποίο θα περιπλανηθούμε από την αρχαιότητα έως και τα μισά του προηγούμενου αιώνα. Στην ημερήσια αυτή εκδρομή θα περιηγηθούμε σε περιοχές της Αττικής με μεγάλη αρχαιολογική, ιστορική και φυσιολατρική αξία και θα επισκεφτούμε την ένδοξη γη των Μαραθωνομάχων όπως και το υπόγειο γερμανικό καταφύγιο του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος!

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή εκπαίδευση. Σας καλωσορίζουμε στην εκδρομή “περιπέτεια στη Λαυρεωτική” που θα είναι μια από τις πιο περιπετειώδεις που έχουμε οργανώσει! Οι τοποθεσίες στις οποίες θα αφιερώσουμε τον χρόνο μας αυτή την φορά βρίσκονται στην Ανατολική Αττική στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής. Θα βρεθούμε στο αρχαίο θέατρο του Θορικού που θεωρείται το αρχαιότερο στον ελλαδικό χώρο και μοναδικό για το ιδιόμορφο ελλειψοειδές σχήμα, στο τεράστιο βάραθρο (δολίνη) του Χάους και στο μεγαλύτερο ορυχείο της Αττικής.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος!

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή εκπαίδευση. Σας καλωσορίζουμε στην εκδρομή του Μαρτίου που θα είναι μια από τις πιο περιπετειώδεις που έχουμε οργανώσει! Οι τοποθεσίες στις οποίες θα αφιερώσουμε τον χρόνο μας αυτή την φορά βρίσκονται στην Ανατολική Αττική στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής. Θα βρεθούμε στο αρχαίο θέατρο του...

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος!

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

Και ποιος δεν ξέρει τον μύθο των 999 σκαλοπατιών για την άνοδο προς το κάστρο Παλαμήδι του Ναυπλίου, κατά τον οποίο μάλιστα το άλογο του Κολοκοτρώνη έσπασε με την οπλή του το τελευταίο και χιλιοστό! Εμείς πάντως δεν θα μετρήσουμε τα 999 σκαλοπάτια, αλλά θα φτάσουμε μέχρι την κεντρική πύλη του με το πούλμαν μας, αφού πρώτα θα έχουμε κάνει...
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος!