Η Terra Incognita Travel δημιουργήθηκε από μια εκλεκτή ομάδα συνεργατών και φίλων που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, όπως η εξερεύνηση, η μελέτη και η καταγραφή σπηλαίων, υπογείων σηράγγων και ιδιαίτερων τόπων και μνημείων της αρχαίας ή σύγχρονης ιστορίας.

Τα μέλη της Terra Incognita Travel είναι ικανότατοι σπηλαιολόγοι με πολυετή πείρα, εκπαιδευμένοι σε επιστημονικά και αθλητικά σεμινάρια εξειδικευμένων συλλόγων. Με γνώμονα το μεράκι και την προσωπική προσφορά όλης της ομάδας μας, συνεργαζόμαστε, υπεύθυνα και με χαμόγελο, ώστε να σας προσφέρουμε με σύμβουλο τη γνώση και την εμπειρία μας, έναν εξαίρετο συνδυασμό ομαδικών ή ατομικών δράσεων (διακοπές, ταξίδια, εκδρομές, εξορμήσεις) που θα σας συναρπάσει. Οι επισκέψεις μας περιλαμβάνουν και υπόγειους προορισμούς, η πρόσβαση στους οποίους απαιτεί τη συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η περιπετειώδης αλλά απολύτως ασφαλής διασκέδασή σας. Tαξιδεύουμε πίσω στον χρόνο μέσα από επισκέψεις σε γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους και γνωρίζουμε μαζί ιστορικές ξεχασμένες τοποθεσίες, που τις επιλέγουμε προσεκτικά μέσα από κείμενα της ελληνικής και διεθνούς βιβλιογραφίας. Οι υπόγειες εξορμήσεις μας περιλαμβάνουν, εκτός από τις σπηλιές, και τεχνητές αρχαίες ή και νεότερες υπόγειες στοές που μπορεί να ανήκουν σε κατασκευές όπως ορυχεία ή πολεμικά καταφύγια.

Το έμπειρο προσωπικό μας, ξεναγώντας σας στους επιλεγμένους ενδιαφέροντες προορισμούς, στοχεύει παράλληλα με την ενεργό συμμετοχή σας στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις, με σκοπό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις ανεξαρτήτως ηλικίας!

Αρχαία καταβάσια, παλιές εκκλησίες και μονές, ερείπια αρχαίων ναών, μεσαιωνικά κάστρα και αρχαία τείχη, ταφικοί θάλαμοι και νεκροταφεία, γκρεμισμένα χωριά και ιστορικά εγκαταλελειμμένα σπίτια, παλιά λιμάνια και φάροι, λίμνες, ρέματα και παλιά γεφύρια, πηγές…

Μια συναρπαστική περιήγηση στα σημαντικότερα γνωστά ή άγνωστα μυστικά της ελληνικής υπαίθρου σας περιμένει! Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μας, σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οργανώνοντας ταξίδια που θα σας μείνουν αξέχαστα, μετατρέποντας τις διακοπές σας σε μια μοναδική εμπειρία.